Уъркшопи – BG Uni – BGUni.com – Дизайн Уъркшопи

Научи се на дизайн

Докато правиш дизайн

С какво помогнахме на дизайнерите

 • Гергана М.

  "Успях да науча много нови и интересни неща, които ще ми бъдат полезни за напред в ежедневната ми работа. Информацията беше предоставена по много лесен и увлекателен начин, който да не губи интреса."

  Уъркшоп: Дизайн на фирмен сайт

 • Румен П.

  "Присъствайки на уъркшопа с доста добри познания по принт дизайн не очаквах много. Но бях приятно изненадан и успях да науча нови важни и различни неща за уеб дизайна."

  Уъркшоп: Дизайн на фирмен сайт

 • Александър С.

  "Изключително полезен! Показа най-важното, което човек трябва да знае за уеб дизайна. Научих се как по най-бърз и ефективен начин да създавам професионални уеб сайтове. От скиците с идеите, през създаването на макет до окончателния дизайн."

  Уъркшоп: Дизайн на фирмен сайт

 • Мария П.

  "Уъркшопът мина много добре. Антон преподава много детайлно и разбираемо. По време на двата дена имахме не само лекции, но и практическа част, която ни научи да създаваме готов продукт, а не просто проект."

  Уъркшоп: Дизайн на Фирмен сайт

 • Георги К

  "Останах много доволен от уъркшопа и отношението на лектора. Разбрах за това как протича целия процес и подготовката при създаването на User Interface за игри.Проблемите,с които можем да се сблъскаме и как да се справим с тях."

  Уъркшоп: Дизайн за игри - функционалност

 • Деница Н.

  “Уъркшопът ми беше много полезен и забавен. Теорията беше ясно поднесена и се възприема с лекота. Имахме и възможността веднага да упражним наученото и да покажем креативносста си с практически упражнения, което много спомогна да си изясним процесите от теоритичната част. Получих едни фундаментални знания в свежа и приятна атмосфера ”

  Уъркшоп: Дизайн за игри - функционалност